För arbetsgivare

Rekrytering

Att rekrytering är en utmaning för arbetsgivarna har länge varit känt, och många företag ser det som en utmanande tid att hitta och försöka lära känna kandidater för en specifik roll. Därför finns vi på Axelera! Som vårt namn påminner om, så kan vi accelerera rekryteringsprocessen och ses som språngbrädan ditt företag behöver för att hitta rätt kandidat. Vi gör det effektivt, vi gör det kompetent och vi älskar att Axeler(er)a.

0%
Siffra 1
Varför denna siffran är så bra.
0%
Siffra 2
Varför denna siffran är så bra.
0%
Siffra 3
Varför denna siffran är så bra.

Hur vi arbetar

Vi som jobbar på Axelera har gedigen erfarenhet utav rekrytering och brinner för våra medmänniskor. Vi arbetar inte enbart utifrån profilering men även med hjärtat. Och det är viktigt för oss att varje kandidat får en individuell bedömning som inte bara passar dem, men också där de själva är med i processen och vet vad som händer i varje steg. För oss är en öppen dialog viktig, och att vara transparant och tydlig är ledord som vi utgår ifrån i alla lägen.

Är du en arbetsgivare som söker rätt stöd och matchning för dina rekryteringsbehov? Vi kan hjälpa dig att hitta kvalificerade kandidater.

Varför företag väljer Axelera

Att vara matchare hos oss innebär ett stort ansvar som man har med sig i varje kandidats upplevelse och process. Vi tror på att man kommer långt med en nära relation till kandidaten och ömsesidig respekt. Och vi lägger hög vikt i att hitta kandidater efter just era behov.

För att kunna ge er en sömlös upplevelse så integrerar vi beprövade metoder med modern teknologi och kunskap – för att erbjuda en helhetslösning som är smidig, effektiv och noggrann.

I vår portfölj har vi både större och små företag som arbetar inom olika områden, och många av dessa har fått just vår hjälp till att hitta sin drömkandidat.

Vem vet? Din nästa drömkandidat kanske väntar på dig hos oss!

Och du, glöm inte att vi gärna hjälper till med hela eller olika delar av rekryteringsuppdragen. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedanför så kontaktar någon av våra rekryterare dig inom kort.

Vi ser fram emot din kontakt!